Sista dagen på året..

Jepp.. idag är det nyårsaffton..
har hållt på och städat mitt rum nu... oj oj vad stort det blev utan allt bös.. =)
Ska väl upp till Linda ikväll.. Eller ja... till en kompis till henne... supa lite.. =)
julen var toppen... fick bara saker jag ville ha och lyckades med julklapparna jag gav bort också.. =)
måste städa vidare.. =)

Kanske man ska..

Ja jag vet inte... Ska man göra som så att vi flyttar ihop? Jag och Linda.. Jag vet inte... klarar vi av det? Vill jag bo i Vårgårda? Vill jag bo på klocket till att börja med även bara för ett kort tag? Jag vet inte... vet inte alls.. Får nog ta och fundera på detta ett tag nu över jul och allt sådant.. Jag har ingen som helst aning..

I morgon kommer Jennie hem! Ska bli så kul med Liseberg och allt =)

Ska förhoppningsvis även hämta min moboiltelefon i morgon.. Har ju vart "mobillös" i lite mer än en vecka nu.. Den gick sönder.. Igen... Hade inne den på service bara någon vecka innan den gick sönder igen jue.. *suck* Jaja, 3:e gången gillt.. Går den sönder igen hoppas jag på att få en ny.. =)

Vad ska man skriva mer då? inget som går som det ska så inte mkt possitivt att skriva.. Saknar alla mina vänner jag inte kunnat höra av mig till nu när jag vart "avskuren från yttervärlden"


Jeje..


Natti


söndag..

Jepp... då var det återigen söndag.. =) Helgen gick lika fort som vanligt.. =(

Tittade precis på nyheterna (!??! Sanna tittade på nyheterna)
Var ett inslag från Salemdemonstrationen som var igår... vad fan tänker de med eller?
Om de lyckas få igenom det att de inte ska få ha kvar det här... då ska de fan få bort alla fotbollshuliganer o.s.v också.. Jag menar... 15000 invånare i salems komun hävdar att de inte vågar gå ut under demonstrationen (Hur de nu kan veta att alla tycker likadant bara för att de 3 eller 4 de freågade idag på nyheterna tyckte att det fick vara nog nu) Hur är det då när IFK spelar en match i dagens läge? JAG åker inte gärna tåg före eller efter en sådan match inte ensam iaf.. Det händer ALLTID något då.. även om jag själv inte varit direkt inblandad på tågen så händer det alltid något.. En demonstration för att en kille blev mördad i Salem eller ett gäng på flertalet huliganer för att ett vförbannat fotbollslag har vunnit eller förlorat en match... kom igen sverige vart ligger era prioriteringar... är mord eller fotboll viktigast? Jag blev arg när ajg såg det där inslaget så mkt kan jag säga.. *suck*

Jaja... Helgen i övrigt har varit lugn.. Blev lite dricka igår... vart lite bakis idag... ryggen är åt helvette vet ifan vad jag gjort.. *suck* ONT!!

Over and out!

*//Sanna

jepp..

Nu är det fredag =)

Borde sova för länge sedan... som vanligt... men men.. är ledig i morgon... ska iofs jobba hela helgen så.. =(
ï morgon ska jag till Alingsås en svän, ev träffa en gammal "bekanting" från Varberg, vidare till gbg sedan vidare till antingen farmor eller peter.. får se..

Min förbannade satans helvettes jävla piercing har börjat krångla igen... *arg*

måste bli bättre på att skriva här, ska försöka skärpa mig..

over and out
/Sanna - the one and only