måndag..

ja... jag vet inte vad man ska säga... helgen? hmmm... ja jag vet inte som sagt..

snart kommer Julia hem! Jippie! =) ska bli kul att ha henne här igen!

ja... jobba i morgon ska tydligen jobba 11 till 17 resten av denna veckan... JÄVLA kvällspassare.. *suck*

*//sanna

onsdag..

Är dock fortfarande övertygad opm att det är tisdag.... Hmmm..

glöm gårdagens inlägg för övrigt.. Att  jag inte trodde det kunde bli värre.. det kan det... och det blev det... :( men men.. det lär väl lösa sig det som allt annat..

jaja..

jobba? Orka..

7 dagar kvar till löning...

fortfarande en vanlig jävla tisdag..

Tack Julia! =) Känns jävligt bra att ha dig kan jag säga! =)
Längtar tills du kommer hem.. Öl.. :P

fan nu känns det faktiskt ganska skönt.. äntligen få reda på det svart på vitt... =)
Mest skrämmande... kändes skönt att höra hans röst.. faktiskt... veta att han fortfarande existerar.. på något konstigt vridet vis... saknar honom... det känns ännu svårare... synd bara att återkontakt vart tvunget att bli såhär... men jag uppskattar att han ringde som sagt.. =)
det mest skrämmande var att jag faktiskt tänkte på honom i går kväll... tänkte skicka ett sms... det gjorde jag inte och i morses ringde han... hmmm... ska inte tänka på folk mer... tror inte detta bådar gott...

Varför saknar jag honom? Jag behöver inte honom i mitt liv.. men vi hade mkt bra ihop trotts att de dåliga stunderna också var många och stora... men när vi hade det bra hade vi det vääääldigt bra... faktiskt.. Och det var andra saker som var bra också.. :(

men men... nu ska vi inte deppa ner oss..


jaja... jobba sista timmen... sedan hem till julias lägenhet..


*//sanna


vanlig jävla tisdag

VARFÖR?
varför ska allt hända mig? Och på en gång... Fixar inte mer snart... Det finns inget mer på kartan som kan hända för fan..
men skönt att ha det svart på vitt och inte bara som misstankar längre o andra sidan... nu är det väl bara att vänta på samtalet.. Hur länge dröjer det då?

Allt annat sen då.. =( Alla andra som mår dåligt... man ska orka bry sig samtidigt som man försöker hålla sitt eget huvud över ytan.. Orkar snart inte mer... men vad ska jag göra? Det finns inget att göra.. :(

Kanske är dags att göra som alla säger att man ska... bara bry mig om mig själv.. klarar jag av det då?

helg..

WOW vilken vecka.. ;)
Helt suverän.. ;)

Var visserligen sjuk ons-fre... men det är bagateller.. ´Måndag, tisdag och fredag var toppen iaf... ;)

Jaja..
*//sanna

helgen

Fredagen var ju firmafesten.. DET var kul... så in i helvette... även om det hände som inte fick hända... :( Men men... det löser sig nog... får väl se på måndag.. men som sagt fan vad kul det var..

lördagen... vaknade upp vid 11 tiden ute i Frölunda.. opps... ;) åkte in för att möta upp Julia.. Dagens bakfyllepizza.. ;) sedan blev det ett par öl till sedan var det dags att åka hem..

nu sitter man här och pratar med HONOM.. Får väl se om det blir som vanligt eller om det blir ändring på torpet denna gången.... orkar inte hoppas mer..